4 najboljši potovalni popusti, ki jih lahko dobite, ne da bi plačali en peni

Ena najbolj nagrajujočih stvari pri pobegu na počitnice je, da to storite za delček cene. Zaradi interneta je rezervacija potovanj tako lažja in cenejša kot kdaj koli prej. Popuste lahko najdete skoraj povsod in v katerem koli časovnem okviru, ki ga želite. Tukaj je nekaj nasvetov za najboljše ponudbe na potovanjih, ne da bi zanje plačali en peni!

Prihranite pri letih

Najlažji način za prihranek pri letih je, da jih kupite, ko so najcenejši. Spletna mesta, kot je Skyscanner, vam lahko pomagajo najti najboljše ponudbe, ne da bi morali plačati polno ceno. Prijavite se lahko tudi na e-poštna obvestila letalskih družb, da boste vedeli, kdaj imajo razprodajo v zadnjem trenutku ali razprodajo vozovnic.

Nakupujte po ponudbi v spletu

Eden najpreprostejših načinov za pridobitev popusta na potovanju je nakupovanje ponudb na spletu. Spletna mesta, kot so Groupon, RetailMeNot in druga, ponujajo popuste na vse, od hotelov do letalskih kart. Na priljubljenih potovanjih in destinacijah običajno najdete popuste v višini 50 % ali več.

Še en dober način za iskanje ponudb je, da se naročite na e-poštne sezname spletnih mest, specializiranih za potovanja. Ti seznami se običajno pošiljajo vsak dan z novo ponudbo, ki jo morate upoštevati. Včasih je to samo 10 % popust na kupon za hotel, drugič pa morda dobite brezplačen let!

Zaslužite milje in točke

Eden najboljših načinov za pridobitev popustov na potovanjih je pridobivanje milj in točk v programih pogostih potnikov. Če ste že član programa zvestobe, vedno preverite, ali so na voljo ponudbe ali ugodnosti. Milje lahko zaslužite prek podjetij s kreditnimi karticami, hotelov in letalskih družb. In tudi če niste zvesti nobeni družbi, so številne letalske družbe povezane z drugimi letalskimi družbami, ki vam omogočajo pridobivanje točk v njihovih omrežjih.

Pridobite študentske popuste

Ali imate veljavno študentsko izkaznico? Če je tako, ste upravičeni do nekaterih najboljših popustov na potovanja. Ta možnost je odlična tudi, če nameravate s seboj vzeti partnerja ali prijatelja. Nekatera mesta, kjer lahko najdete te popuste, so Expedia, Orbitz in StudentUniverse.